Naravna pomoč – kako delujejo Bachove kapljice


Naravne Bachove kapljice. Kako delujejo?

bachove kapljice po super ceni, večja steklenička 30 ml

Dr. Edward Bach (priznani britanski zdravnik, bakteriolog, imunolog in homeopat) je želel bolnikom pomagati na naraven način in iskal vzroke bolezni. Bachove kapljice delujejo na vzroke bolezni. Tisto nekaj v nas, kar povzroča bolezen, te je našel v čustvih, predvsem negativnih. O zadovoljstvu in učinkovitosti jemanja Bachovih kapljic lahko preberete na povezavah.

100% naravne, pridobljene iz cvetov narave

enostavna in varna uporaba kapljic, ni stranskih učinkov

ni nevarnosti napačne uporabe, predoziranja

kompatibilne z vsako terapijo, v kolikor jo že imate

Bachove kapljice delovanje

 
Za celostno zdravje, dobro počutje je pomembno ravnovesje telesa, misli, čustev in duha. Slika prikazuje telo človeka ali živali, ki se odziva na to, kaj se dogaja v ostalih telesih. Ta so nevidna, kar pa še ne pomeni, da ne vplivajo na nas. Čustveno, mentalno telo (misli) še kako vplivajo na naše počutje. 

Strah, nemir je eno izmed čustev z najnižjo frekvenco, ki ohromi celoten um, vpliva pa tudi na telo, ga paralizira, dihanje je oteženo. Spremljajo ga negativne misli, občutki so strašljivi, temu sledi tudi energija. Bitje srca je pospešeno.

Ljubezen je stanje sprejemanja, ki ga hkrati spremljajo lepi občutki, občutki, da zmoremo vse, imamo veliko energijsko podporo in sijemo. Temu sledi tudi velik energijski naboj, v tistem stanju zmoremo tudi stvari, ki jih sicer ne bi opravili, tudi najtežje.

 

TELO IN DUŠA NAM POVESTA VSE, JU ZNATE POSLUŠATI? To kar vidimo na telesu, je pravzaprav odziv naših višjih teles. 

 

Dr. Bach se je zavzemal za naravno pomoč in v ta namen iz narave izdelal  naravne kapljice. Delujejo na čustveno in mentalno telo, spremeni se energijsko stanje telesa, zaznavamo tudi spremembe na telesu (se sprostimo, pomirimo um, misli).

 

Iz česa so narejene Bachove kapljice? 

Iz cvetov narave, 40 različnih rastlin, ki vplivajo na čustva. Lahko si jih izberete sami, nudimo pa tudi svetovanje s pogovorom. Izvlečki cvetov so namešani v vodo, ki prenaša informacije, dodan pa je konzervans za obstojnost kapljic (naravno žganje hrušk viljamovk ali jedilni glicerin).

 

 

Kaj pa dojenčki, nosečnice in ljudje ki jemljejo terapijo in zelo bolni? 

Kapljice so primerne za vse ljudi, ki prisegajo na naravno (tudi dojenčke, nosečnice, zelo bolne) in živali, saj nimajo neželenih stranskih učinkov.

 


 
 
 

Delovanje je dokazano (povezava). Pomagale so 100.000 ljudem po vsem svetu, zakaj ne bi tudi vam? 

Zakaj so Bachove kapljice tako priljubljene? 

dokazano delujejo

kvalitetne

kompatibilne z medicino

primerne za rizične skupine

primerne za dojenčke

primerne za nosečnice

primerne za živali

ni negativnih stranskih učinkov

Ne nadomeščajo bolnišničnega zdravljenja.