TRNOVSKA ZELIŠČA – KMETIJA Z VEČ KOT 80 LETNO TRADICIJO


ZGODOVINA IN 80 LETNA TRADICIJA VZGOJE SRČNIH ZDRAVIH DOMAČIH PRIDELKOV

ciza

ciza

To dejavnost s srcem opravljamo že več kot 80 let.
Smo mala družinska kmetija, ki smo kmetovanje prevzeli že od naših (pra)dedkov in babic. Prodajamo na tradicionalnih trnovskih vozičkih – cizah (na sliki) in nadaljujemo tradicijo legendarnih trnovskih in krakovskih zelenjadaric, ki so posebnost Ljubljane in smo tako zanimivi tudi za turiste, novinarje, vsekakor pa posebnost Ljubljanske tržnice z bogato zgodovino z in še vedno sinonim za kvalitetne domače pridelke.

Zgodovina v sliki, prodaja nekoč in danes in še kaj

CILJI IN POSLANSTVO

Pridelujemo zelišča, začimbe in zelenjavo Z NAMENOM. V naše pridelke je ujeta prav posebna energija, ki pritegne najzahtevnejše kupce. Tudi za energijsko podporo je na naši kmetiji je poskrbljeno.

Verjamemo, da je zdrava zelenjava in doma vzgojeno najboljše, kar nam narava ponuja! Vsem, ki želijo, pomagamo približati naravo. To je naše poslanstvo in naša ljubezen.

srčni pridelki
Vzgajamo srčne pridelke. Naš cilj je pridelava zdravih pridelkov. Kmetujemo brez kemije. Samo tako lahko dosežemo zdravilne učinke. Pri vzgoji pridelkov ne uporabljamo zdravju škodljivih škropiv in gnojil. Pridelke uživamo tudi sami, zato se še toliko bolj trudimo za naravno pridelavo. Ravnamo se po setvenem koledarju Marije Thun. Pridelava je večinoma ročna, zato ne boste redki, ki boste rekli, da je v naše pridelke ujeta prav posebna energija.

 

ZAKAJ IZBRATI NAS

prodajnomesto15Potrošnik pri nas lahko kupi domače, sveže, kakovostne, lokalno pridelane pridelke. Naše pridelke kupujejo vsi, ki kaj dajo na zdravo prehrano in okus in tisti, ki radi živijo z naravo. Vegani, vegeterjanci, vrtičkarji, gostinci in ljubitelji zelenjave. Zaradi načina pridelave naši pridelki ohranjajo učinke, ki blagodejno vplivajo na človekovo počutje. So okusni in aromatični. Pretežno ročna pridelava omogoča, da pri nas kupite tudi zelišča in rastline iz naše posebne ponudbe. Z vami ostajamo v stiku tudi po nakupu, vedno se lahko posvetujete z nami!

 

prodajno mesto

prodajno mesto nasproti pokrite tržnice

  • + več kot 80 let izkušenj
  • + zadovoljne stranke
  • + domača pridelava, lokalno, sveže
  • + naravi in živalim prijazna pridelava brez kemije
  • + na nas se lahko obrnete tudi po nakupu
  • + kvalitetni pridelki
  • + aroma, okus, zdravilne učinkovine
prodajno mesto trznica center

prodajno mesto trznica LJ – center

+ ker želimo, da zelišča in začimbe blagodejno vplivajo na vaše zdravje
+ v vas bomo prebudili željo po vrtnarjenju
+ ker verjamemo, da boste uspeli pridelati, kar si želite
+ prilagojena ponudba po vaših željah (po prednaročilu zasaditev posebnih kombinacij)
+ dostava na dom ali delovno mesto*
+ svetovanje ob nakupu

Kmetujmo s srcem. Kmetujmo skupaj!