Naravna pomoč – kapljice proti nespečnosti


Naravne kapljice proti nespečnosti

bachove kapljice po super ceni, večja steklenička 30 ml

Dr. Edward Bach (priznani britanski zdravnik, bakteriolog, imunolog in homeopat) je želel bolnikom pomagati na naraven način in iskal vzroke bolezni. Bachove kapljice delujejo na vzroke bolezni. Tisto nekaj v nas, kar povzroča bolezen, te je našel v čustvih, predvsem negativnih. O zadovoljstvu in učinkovitosti jemanja Bachovih kapljic lahko preberete na povezavah.

100% naravne, pridobljene iz cvetov narave

enostavna in varna uporaba kapljic, ni stranskih učinkov

ni nevarnosti napačne uporabe, predoziranja

kompatibilne z vsako terapijo, v kolikor jo že imate

Bachove kapljice proti nespečnosti.

Kako se pomiriti in zaspati?

 

NESPEČNOST, MOTNJE SPANJA PRI DOJENČKIH IN STARŠIH

Pokliče obupana mama zaradi nespečnosti njene dojenčice in posledično tudi nje same. Tudi sama je bila utrujena, neprespana, nezadovoljna, saj že dolgo niso kvalitetno spali. 

Zaradi tega je bila vse bolj nemirna, utrujena, tečna čez dan kar je čutila tudi njena hčerka. Za hčer naj bi bili vzrok krči in zobki, vsaj tako je navedla sama. 

Po vpogledu zaznam, da je dojenčica čutila tudi strah pred tem, da bi zaspala sama, strah pred temo. Namešala sem kombinacijo kapljic, ki je pomagala dojenčici sprostiti občutke strahu, da se bo zbudila, ko ne bo mamice tam in tudi za mamico. 

V vsej moji zgodovini mešanja kapljic sem videla, da so dojenčki predvsem odzivajo na počutje mamic. Ob izročitvi mešanice poprosim mamico naj mi sporoči rezultat. Kapljice sta jemali vsakodnevno, vesela sem bila povratne informacije. Da je strah izginil, da deklica spi in da kapljice delujejo tudi na mamico, ki je vse bolj mirna, prespana in ima zato več energije za celo družino. 

 

Hvala Bachovim kapljicam in vam mamica (prisotna je želela, da se zgodba objavi anonimno) da ste se obrnila name in na naravo.


 Dr. Bach pravi, da je za celostno zdravje, dobro počutje pomembno zdravljenje čustev, občutkov, saj ta izjemno vplivajo na telo, na katere se le to odziva. Strah, nemir je eno izmed čustev z najnižjo frekvenco, ki ohromi celoten um, vpliva pa tudi na telo, ga paralizira. Dr. Bach se je zavzemal za naravno pomoč in v ta namen iz narave izdelal  naravne kapljice, ki pomirijo um, čustva.  Kapljice so primerne za ljudi (tudi dojenčke, nosečnice, zelo bolne) in živali, saj nimajo neželenih stranskih učinkov.

Delovanje je dokazano (povezava). Pomagale so 100.000 ljudem po vsem svetu, zakaj ne bi tudi vam? 


Naroči zdaj! Naravna rešitev za boljše počutje.

Zakaj so Bachove kapljice tako priljubljene? 

dokazano delujejo

kvalitetne

kompatibilne z medicino

primerne za rizične skupine

primerne za dojenčke

primerne za nosečnice

primerne za živali

ni negativnih stranskih učinkov


Naroči zdaj! Naravna rešitev za boljše počutje.

Ne nadomeščajo bolnišničnega zdravljenja.