Naravna pomoč za rast in razvoj sadik


Naravna pomoč za rast in razvoj sadik

Kako pospešiti zdravo rast in razvoj rastlin?

Primer 1: rast in razvoj bučke čajote

Kako po naravni poti ukrepati, ko rastline napadejo škodljivci?

REIKI

Sketpični. Odlično! Probajte. Na naših reiki tečajih postrežemo s koknkretnimi dokazi obstoja reikija.

ŽIVLJENJSKA ENERGIJA, KI, ČI, PRANA

Kaj je reiki? Ki, či, prana, življenjska energija?!

Življenjska kozmična energija je v Indiji poznana kot “prana”, na Kitajskem “či” in na Japonskem “ki”.  Viri jo naslavljajo kot izvorno najčistejšo zdravilno energijo. Torej več izrazov za eno stvar.

Reiki je prastara tehnika naravnega zdravljenja, s pomočjo katerega so v antičnih časih veliki mojstri delali čudeže, menda med njimi tudi Buda in Kristus. Pred približno 100 leti ga je ponovno odkril Japonec Mikao Usui.

Življenjsko kozmično energijo sprejemamo preko čaker. Več o čakrah vas podučim že na začetnem tečaju Reiki Usui 1.  Ta stopnja je primerna za tiste, ki se še nikoli niste srečali z reikijem. Že na prvi stopnji reikija se zavedamo pomembnosti odprtosti pretoka čaker za zdravje. S prvo reiki stopnjo si lahko sami uravnate odprtost čaker (sebi in drugim).

Zdravilna reiki energija, ki dokazano deluje

Na reiki tečaju govorimo tudi o konkretnih dokazih reikija. Reiki deluje brezpogojno. To ni “new-age”, saj deluje že tisočletja! In je najpogosteje uporabljena tehnika za samopomoč. Preprost za uporabo, saj je že del nas.

Naše fizično telo sestavljajo nevidna energijska telesa, ki niso odvisna od fizičnega telesa, vendar je fizično telo odvisno od njih. Telesa nad fizičnim so poimenovana kot duhovna ali energijska telesa. In prav na njih deluje reiki.

Pa gremo lepo po vrsti. Na začetni stopnji reikija se posvečamo izključno fizičnemu telesuFizičnemu telesu sledi zaščitno eterično telo, nad eteričnim telesom pa astralno telo – telo emocij, mentalno telo – telo naših misli. Nadaljevalna Usui reiki 2. stopnja je posvečena mentalnemu reikiju. Mojstrska Usui reiki 3. stopnja pa duhovnemu telesuReiki Usui 4. stopnja je posvečena izobraževanju reiki učiteljev. Poučujem tudi napredne mojstrske reiki stopnje.

 

Kontakt:

www.zacutireiki.com

041 905 704 

Povzeto po: Življenjsko-kozmična energija, Božidar Djurica