DOBRODOŠLI – TRNOVSKA ZELIŠČA


Z več kot 80 letnimi izkušnjami in znanjem skrbne pridelave in prodaje kakovostnih domačih pridelkov (aromatičnih začimb in zelišč, zelenjave, sadik) brez kemije!

 

 Kdaj boš začel ceniti domačo pridelavo, vsakodnevni trud in ljubezen kmeta do svojega dela?

Ko spoznal boš, da od na videz najlepše zelenjave iz trgovine v vseh teh letih nisi dobil kaj dosti, pa čeprav si globoko v sebi vedel!

 

Pridelujemo brez kemije. Z ročno pridelavo v pridelke vnašamo energijo in ljubezen. S svojim tradicionalnim pristopom smo zanimivi za ljubitelje narave in presne hrane, vrtičkarje, vegane, eko privržence, gostince, turiste in obiskovalce glavne tržnice v centru Ljubljane, kjer tudi prodajamo.

Naša zelenjava ni vsa enaka, opazen je tudi list, s katerim se je posladkal polž. Vendar je zdrava, polnega okusa, aromatična!

vcemsmoboljsioddrugih2
Naša ponudba:

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

POSEBNA PONUDBA

Ker ne uporabljamo kemije, plejemo ročno, pri nas lahko kupite tudi plevel, ki blagodejno vpliva na vaše zdravje.

Nekaj primerov plevelov, zelo priporočljivih za uživanje:

Hvala, ker nas z nakupom podpirate in s tem zgodovinsko posebnost Ljubljane – trnovske branjevke, že od nekdaj sinonim za kakovostno zelenjavo. Kot naše babice, še vedno prodajamo na ročnih vozičkih – cizah. Pridelujemo brez kemije. Kmetija je naravi in živalim prijazna. Naši dnevni obiskovalci so srne, ježi, žabe, fazani…

Naš namen je prinesti koščen narave v vaš dom. Pa čeprav nimate vrta, niti ga ne potrebujete! Vas spomniti in ozavestiti, da se največ lahko naučimo od narave, ki se nikoli ne zmoti. In da je narava eno od zdravil za naše telo in dušo.  In da je rešitev za našo težavo lahko prav na našem vrtu. Spodbujamo vrtnarjenje, koriščenje naravnih danosti in ohranjanje v stika z naravo. Zakaj? Ker vrača veselje, sprošča stres, spodbuja gibanje in ker narava vedno deluje – brez izjeme in brez stranskih učinkov!