Sveža meta


Mojito, hugo party, čaj, sirup ali posebni metini osvežilni napitki (s šabeso)

So v vašem lokalu dodana vrednost posebni napitki z meto? Kaj ne sme manjkati na najboljšem mojito partyu? Prirejate hugo party za vaše prijatelje?

 

Kje kupiti svežo meto za mojito in hugo party?

Ste v zadregi? Mojito po najboljši ceni z drugorazredno meto brez okusa in vonja?! Kar se vam zanesljivo ne sme zgoditi, da ga polomite z nekakovostno meto :( ! Za najboljši mojito v prodaji najboljša meta!

sveza_meta_za_mojito

Zapomnite si najboljši mojito in hugo party z najkvalitetnejšo in najbolj aromatično svežo meto v mestu! V sezoni imamo dovolj mete za najboljši mojito daleč naokorog.

 

Da se vam to ne bi zgodilo, smo specialisti z več kot 70 let tradicije in oskrbujemo Ljubljanske bare in gostilne z meto in drugimi zelišči (in začimbami). 

 

Kakovostna sveža meta za mojito in hugo

Prodajamo svežo meto 1 kvalitete za fenomenalne mojito in hugo partye.

 

Zagotavljamo:

√ lokalna domača pridelava

√ pestra ponudba svežega asortimana

√ garancija na kakovost, aromo, okus

√ optimalna svežina – pravkar nabrano

√ ročna pridelava  brez kemije

√ brezplačna redna (permanentna) dostava

 

Zahtevajte predračun za meto za permanentno redno dobavo na info@trnovskazelisca.si in rezervirajte meto na 041 905 704, saj so količine omejene.

Kako pripraviti koktail Hugo? Povezava.

 

Pogoji poslovanja –  povezava za gostince in pravne osebe. Ugodne cene za permanentno sodelovanje + brezplačna dostava. Vabljeni, da nas za sodelovanje sli oglaševanje pokličete Polonca (041-905-704). Brezplačna predstavitev naše ponudbe in pogojev sodelovanja, brez obveznosti!  Pokličite Polonco (041-905-704), brezplačno si jih lahko ogledate, okušate, se razvajate na našem prodajnem mestuNa vrh

 

Zdaj na voljo:

Category
Order By
Cena: 3,00€
meta suha (30g) was last modified: by polonca

 

 

Ostala ponudba

 

Naročite zdaj:

 

 

Anketa gostinci