Vas pretirano skrbi za druge? Imate popolno kontrolo?


Vas pretirano skrbi za druge?

Ne morete spati, ker vas pretirano skrbi za druge? Razmišljate, kako se bo odvil dogodek? Živčni, napeti? Vas stiska in skrbi, kako se bo odvila operacija? Vas skrbi, ali bo otrok naredil popravni izpit? Ali imate občutek, da se bodo dogodki boljše odvili, če boste zadevo kontrolirali (in bili zraven zaskrbljeni)?

Ste oddajnik in sprejemnik.

Kar oddajate, se vrača. “Enako privlači enako.” Z energijo, ki jo oddajate, privlačite enake energije v svojo družbo. Ste v dobrih energijah?

Energijsko gledano smo vsi povezani med sabo. “Tako znotraj, kot zunaj”, pravi znani rek.

Posebna vez obstaja med starši, otroci in bližnjimi. V te dogodke je vpleteno kar precej čustev. Boljše se počutite, boljšo energijo oddajate v okolico in boljšo energijo po zakonu privlačnosti dobite nazaj. Otroci imajo posebno vez s starši, dedki, brati, sestrami in bližnjimi in (ne)zavedno čutijo, kaj se z njimi dogaja. Kako se želite počutiti? 

 

Skrbi povzročajo energijski zastoj, padec energije in blokade. Skozi čas se pozna na zdravju.

FIZIČNA BLOKADA: bolečine v trebuhu, nespečnost, prebava, nemir, visok pritisk, težave z dihanjem, tresenje, nesproščenost, agresija

MENTALNA BLOKADA: Občutek, da bom izgubil nadzor. Občutek, da kaj lahko naredimo namesto drugega. Da bodo stvari gladko tekle, moram imeti kontrolo.

ČUSTVENA BLOKADA: jeza, strah, nezaupanje, nemoč

DUHOVNA BLOKADA: nezaupanje vase, nezaupanje, da se bo zgodilo, kot se mora, vloga žrtve, nesprejemanje situacij, upiranje učenju, upiranje izkušnjam

Skrbi napaja strah

Za energijo je značilno, da se nekje shranjuje in se ne more izničiti. Lahko pa se transformira – preobražaSkrb je napačna raba energije. Je iluzija, ki se morda nikoli ne bo zgodila. Sodi med najnižje energije, za katero stoji strah. Ne prinaša ničesar dobrega, ne podpira temveč zavira, razdira. Shranjuje energijo v pozitivno “škatlo”. Katero polnite vi?

Spomnite se občutka, kako je nekdo za nas stiskal pesti in nas v mislih vzpodbujal medtem, ko ste delali izpit. Kaj ste čutili? Moč, zaupanje, podporo. Nekoga, ki komaj čaka, da izve čudovito novico o uspehu. Super občutek, za njim stoji zaupanje. Ko je zaupanje, strah popušča. Ko je vera, skrbi nimajo moči. Ko je vera, je zaupanje in je odsotnost strahu.

 

“Kdor ima iskreno in odprto srce, naravno občuti zaupanje vase in se zna ceniti,

obenem pa zanj ni razloga, da bi do drugih čutil strah.” — DALAJ LAMA

Spustite kontrolo, saj s tem (ne)zavedno izražate nezaupanje. Krčevito držite nadzor, ne prepuščate situacij, da bi se odvile. Zakaj? Ker ne zaupate. Ker se ne dogaja vam, vendar pa nekomu, ki vam pomeni, imate občutek, da izgubljate kontrolo…

 

Nezaupanje, kontrola, negativna čustva, strah. Kako si lahko pomagate?

 

Vaša naloga je zaupanje, da pustite toku življenja, da se odvije, kot se mora. Odvilo se bo, če boste prepustili ali ne boste. Dobili boste – ne kar želite, tisto kar potrebujete!  Kaj prinaša bolečino – upor, kontrola, nesprejemanje. V kolikor boste krčevito držali ali se upirali, bodo bolečine še večje.

Če pogledate nazaj, se vse na koncu odvije, kot se mora. Če še ni dobro, še niste na koncu. Osho pravi, občutite skrb, ker vidite le delček slike. V vsej svoji zaskrbljenosti ste pozabili pogledati celoto. In ko boste zmožni videti celoto, boste zaupali, da se je moralo zgoditi. Zakaj – učenje, modrost, izkušnje, znanje! Pa tudi padec na izpitu ima svoj namen.

Če je zaupanje – ni strahu

 

Če želite bližnjega podpreti zaskrbljenost zamenjajte z zaupanjem. Zaskrbljenost so nizke energije, nezavedno sporočate in oddajate frekvence nezaupanja, skrbi, strahu, panike, kar vibrira energijsko na najnižjih točkah.

Drugih ne morete spreminjati, ali namesto njih izkušati. Vaša edina skrb (in kar lahko naredite) je, da opravite svojo nalogo, ker namesto drugega je ne morete in tudi ne smete! Saj ji/mu s tem odvzemate izkušnjo. Oropan/a bo izkušnje in modrosti. In dogodilo se bo znova (v drugi obliki). Dopustite, da oseba dobi izkušnjo, ki ji je namenjena. In ko jo izkusi, je ne potrebuje več.

Vi pa končno naredite kar lahko – PRI SEBI. Dvignete vibracijo in z njo (nezavedno) sporočate: verjamem vate, zaupam ti, vse bo dobro, rad te imam. Kaj bo druga oseba čutila: zaupanje, moč, pogum.  

Kako?

Vibracijo lahko dvignete z vsemi stvarmi, ki v vas sprožajo dobre občutke. Zase, za svojo dušo.

Predstavljamo vam naravno rešitev. Prinaša mir, sproščenost. Razvil jo je dr. Bach, da si boste pri tem lahko pomagali. Iz narave, nima stranskih učinkov, lahko jih jemljete ob vsaki diagnozi. Primerno tudi za starejše, nosečnice, dojenčke.

Klikni rešitev za sprostitev čustvenega naboja – kapljica zdravja dr. Bach

Naročila : 041 905 704

Cena: 1 steklenička (30 ml): 16 € (za cca. 1 mesec)